2011. október 25., kedd

Szabadon felhasználható kép, kanál. webkellékek - Jelenlegi ára: 1 Ft

removed
 
Üdvözöllek az aukciómon!
 
 
 
removed removed Eladó ez az általam készített fénykép, ami megvásárlás után szabadon felhasználható. A kép jpg formátumú, és egy kanalat ábrázol. Felhasználható web szerkesztéshez, reklámhoz, hirdetéshez, vagy bármire. A kép 10 megapixeles, 604 KB helyet foglal. A képen felül halvány betűkkel az én reklámom található! Az itt látható, és az eredeti kép között a vízjelen kívűl, minimális eltérés lehet! A képet megvásárlás után email címedre küldöm el. Ha email fiókod nem tudja fogadni, megbeszéljük, hogy legyen.
removed
Keresd rendszeresen az 1 ft-os aukcióimat!
Folyamatosan teszek fel őszi, és téli gyerek (fiú, lány), és női-férfi ruhákat különböző méretekben, játékokat, és web szerkesztéshez kellékeket! Ha beteszel a kedvenc eladóid közé, akkor e-mailben értesülsz róla, ha felteszek egy új terméket. Így előbb tudomást szerezhetsz egy számodra jó vételről.
Minden 20. nem 1 forintról indított sikeres aukció után én fizetem a postaköltséget, ha a saját oldalamon leírtak szerint jár el a vásárló! Az 1 forintról indított termékek semilyen formában nem számítanak bele a húszba! Részletek, és  azok felhasználó nevei akik 20. -ak lettek a saját oldalamon!
Aki  legalább 6000 forint értékben vásárol ajándékot választhat a saját oldalmon.
removed removed removed
 
removed removed removed removed
removed


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-20 08:05
. Szabadon felhasználható kép, kanál. webkellékek - Jelenlegi ára: 1 Ft