2011. május 29., vasárnap

Származó Werbung.Sony Ericsson Xperia ív

Származó Werbung.Sony Ericsson Xperia ív:
Az Xperia ™ ív csak kiváló anyagok, elegáns vonalvezetése telepítve és minden tömörített, hogy csak 8,7 mm. Mutasd ki az életed a borotva-éles 4,2 "képernyővel valóság Sony BRAVIA Engine ® Mobile élénk színeket, az Xperia ™ ív -. Az Android ™ okostelefon nagy felbontású érintőképernyős kijelző R Exmor ™ CMOS-mobil szenzor a Sonytól, amely lehetővé teszi, borotvaéles képeket biztosít, még rossz fényviszonyok között. A képek segítségével a HDMI csatlakozást a lenyűgöző HD minőségű lejátszást a TV-ben.
* A feltüntetett árak érvényesek csak együtt egy mobiltelefon szerződés. A mobiltelefon-szerződést felmerült több, fogyasztás alapú díjszabás szerinti információkat.
Belépő: ingyenes 20 Internet 100 perc Duo Vodafone
Eszköz: Sony Ericsson Xperia ív
GG:
EUR 44,90 € *
| MU:
EUR 0,00 € *

* Átalánydíjas az internetre
* 200 ingyenes perc alatt minden hálózatban
* 500 ingyenes SMS egyedi belső hálózati
* Hónap. Lakások / opció választható
* Nincs kapcsolási díj

Az új, ingyenes internet-20 100 perc Duo igazságos, rugalmas és egyénileg kombinálható. Itt már van 200 ingyenes perc havonta (100 SIM-kártya), beleértve az összes hálózatokat és a korlátlan adat tervez a mobilodra vagy okos telefon. Nincs kötelező havi díj változtatni bármikor a kívánt hálózatot, és mindig könyv a jobb megoldás. Hogy van-e egy átalányösszeg, hogy vezetékes vagy belső hálózaton van szükség, az én 100 ingyen SMS-t minden hálózat, illetve szeretné, hogy inkább menjen el egy adat tervez a mobilodra vagy okos telefon on-line ... ez az arány alkalmazkodik az új igény minden hónapban az Ön igényeinek. A villamosenergia-tőzsde lehetséges minden hónapban. Ez azt jelenti, több egyéniséget, nagyobb rugalmasság, nagyobb igazságosság és az átláthatóság! Ön is kap az első hónapban 500 ingyenes SMS-hálózat (250 SIM-kártya). Adunk a hozzáférési díj: Csak küldjön egy SMS-t "AP szabad" a 8362 és kap
Ár: VB