2012. február 24., péntek

ARANY PIRIT FORGÁCS 5-6MM/ 39,5 CM - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

ARANYLÓ SZÍNBEN.
5-6 MM-ES FÚRT FORGÁCSOK.
Kapcsolódó csillagjegyek
A pirit valamennyi csillagjegyben született számára alkalmas.
Lelki hatásai
A pirit metál tulajdonságain keresztül a test számára nagyon intenzív tisztító funkcióval rendelkezik. Feloldja bennünk a blokkokat és megszabadít a félelmektől, mint pl. vizsgadrukk. Természetesen a depressziót és a frusztrációt is leépíti és ezt igen gyorsan tapasztalhatjuk. A pirit növeli a magabiztosságot és több érzelemgazdaságot ajándékoz.
A pirit támogatja az önismeretet, azáltal, hogy szembesít bennünket az árnyékoldalunkkal. Tudni, hogy valójában mit is szeretnénk és mire törekszünk, a pirit egy fontos segítség, mert választ fontos és nem fontos között, tisztázza a célokat, ahol a motiváció nem kifogástalan. Erősíti a belső tüzet.
Fizikai hatásai
A pirit támogatja a máj / epe és az emésztés funkcióját. Segít a tüdő és a légutak betegségeinél. A pirit hatékony láz- és gyulladáscsökkentő.
Egyéb jellemzők
A pirit neve a görögöktől származik, ami annyit jelent hogy tűzkő, amit ha egymáshoz ütünk forró, világos szikrák lövellnek ki. A görögök, a rómaiak és a középkor alkimistái azt hitték, hogy a piritben az arany titka van elrejtve.



Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2012-03-13 10:59
. ARANY PIRIT FORGÁCS 5-6MM/ 39,5 CM - Jelenlegi ára: 1 300 Ft