2011. szeptember 30., péntek

Gaggia Syncrony compact kávéfőzőgép eladó ! - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Gaggia Syncrony compact kávéfőzőgép eladó !
 
Eladó egy használt jó állapotban lévő üzemképes Gaggia Syncrony compact típusú kávéfőző gép.
A Gaggia Syncrony Compact a Saeco cég már kifutott Incanto típusának rokona, háztartási vagy kisirodai alkalmazásra szánt kávéautomata. Kávéfőzés SZEMES és  ŐRÖLT kávéból, beépített vízkőtelenítő program, hibajelző LED-ek, 2 előre programozható kávéhosszúság.
A kávéfőző vezérlő gombjait a gép tetején találjuk, jól látható és könnyen elérhető helyen.
Balról-jobbra haladva találunk itt őrölt kávé előválasztó, rövid és hosszú kávé, gőzfunkció előválasztó és vízkőoldó programindító gombokat. A gép alkalmas forró víz és gőz adagolására is a jobb oldalán található, elforgatható csap segítségével. A két különböző hosszúságú kávét az indítógombok nyomva tartásával bármikor felülprogramozhatjuk.
Három hibajelző LED található még ezen a részen: víz-feltöltés, kávé-feltöltés/zaccfiók kiürítés és általános hibajelzés.
A kávéfőzőgép kiváló műszaki állapotban van,   kisebb nagyobb karcok találhatóak rajta a készülék jobb oldalán van egy nagyobb sérülés ill. a készülék elején látható egy erősebb karcolás.
A szemes kávé tartónak hiányzik a fedele, ami a képen is jól látható.
A gépet  nem postázom  semmilyen formában, előre egyeztetett időpontban személyes átvétellel vehető meg a hozzá tartozó hálózati kábellel.
Gaggia Syncrony compact :
Weight (Kg) :             8 kg
Water Tank (l):     1, 3 liter
Boiler:                   Aluminium



Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 19:33
. Gaggia Syncrony compact kávéfőzőgép eladó ! - Jelenlegi ára: 28 000 Ft