2011. augusztus 8., hétfő

ATI Radeon HD3650 PCI-Express, New

ATI Radeon HD3650 PCI-Express, New:
Kicseréljük őket pénzt az iskola bejárati ceremónia rossz vásárolni, és az alaplap nem kompatibilis a mi:

ATI Radeon HD3650
1024MB DDR2 memória * HM
* PCI Express *
* 1024 memória (512 MB a valódi kártya + 512 a RAM) *

Tulajdonságok:
Tapasztalja meg az igazi ereje HD

Tapasztalja meg az ATI Radeon HD 3600 GPU-sorozat, az igazi ereje HD: grafikus feldolgozás, amelynek célja a HD játékok és a videófilmek, mint az Ön számára.
HD Gaming Technology

Játszanak nagy felbontású következő generációs játékok valószerűbb grafikus köszönhetően izgalmas Microsoft ® DirectX ® 10.1 kompatibilis. A támogatás a PCI Express ® 2.0, készen áll a játékok, amelyek megkövetelik a magas adatátviteli sebesség. És hála a plug-and-play frissítési útvonalat az ATI CrossFireX ™, akkor mindig számíthat a legjobb 3D-s teljesítmény.
HD videó lejátszás az 1080p (Full HD) is

A legújabb Blu-ray és a HD-DVD fog játszani simán teljes 1080p felbontású, a CPU marad így köszönhetően a technológia UVD (Unified Video Decoder) számára egyéb feladatokat. Élvezze az egyedülálló minőséget határozatainak 1080p legalább a legtöbb feldolgozó-igényes tartalmat. A széles választéka digitális kimenet, akkor most még több lehetőséget a digitális szórakozás világában offen.1
Áttörés a teljesítmény

Az ATI Radeon ™ HD 3600 grafikus kártyák szállít prémium áttörést jelentő energiahatékonyságot köszönhetően az innovatív technológia és új, energiatakarékos funkciók költségeinek csökkentése az energiafogyasztás, a PC fut hűvös és csendes. Növelje a termelékenységet, fejlett funkciókkal Több monitor, és élvezze a páratlan értéket a rendszer.


Jellemzők és előnyök

PCI Express ® 2.0
Erőteljes teljesítmény
120 stream processzor
ATI CrossFireX ™ multi-GPU
Unified Video Decoder
Végső Képminőség
Beépített digitális kimenet
ATI
Ár: 40 EUR VB