2011. június 5., vasárnap

Harman Kardon MaestroKitchenTM 100 *** világújdonság ***

Harman Kardon MaestroKitchenTM 100 *** világújdonság ***:
A világ első
• "Egyedi formatervezés
• "A legjobb hang
• "A maximális élvezet

100 Harman Kardon MaestroKitchenTM világpremierje
Nagy teljesítményű hangrendszer a konyhában
Minimális láthatóság maximális élvezet!
Ez az egyedi, tökéletes forma és műszakilag kiváló sztereó hangrendszer kiváló minőségű zenét a konyhában. Az ötlet mögött a koncepció MaestroKitchenTM 100 kifinomult és modern: ő ül a trend, hogy a konyha játszik a modern haza a központi szerepet. Úgy, most lehetőséget nyújt a rádió, CD, iPod, MP3-és mobiltelefon-zenélni.
A legjobb hang

A legjobb hang elő most láthatatlan
Azok, akik a tökéletes hangzást, de nem látható hangszóró a konyhában készülék választhatja az új márka, a Harman Kardon MaestroKitchenTM 100, amit kifejezetten teljes integrálása a konyhába design.
Az eredmény? Egy fantasztikus hi-fi sztereó hangot, és az egyetlen dolog, ami látható: egy tökéletesen alakú, beépített üveg kijelző színes képernyőn. Nem hangszórók, nincsenek kábelek, hanem egy egyedi hangzást!
Ez a legjobb zene a konyhában, amíg ott főzni, vagy a chat a barátaival és családjával. Anélkül, hogy a zenei rendszer megzavarja az létrehozását a konyhában. Ez a világ premierje a legfontosabb: az egyedülálló MaestroKitchenTM kardon 100 Rendszer Harman.
Maximális élvezet
A csatlakozó iPod, iPhone, MP3 és USB stick belül van, a helyzet egy dokkoló állomást. Mindent csatlakozik? Ezután felett az üveg panel vagy a távirányító egyszerű.
Az innovatív hangszórók láthatatlanul elhelyezni a hátsó ajtók és a konyha számára előnyös lenne a nagy és közepes árnyalatok széles skáláját. Ebben a műszaki világ első, az ajtót lehet használni, mint egy hangszóró membránja. A szoba tele van zenével, hogy úgy mondjam,
Ár: 1,899 Ft VB